zondag 24 oktober 2010

Twijfel om door te gaan

Ik twijfel of ik met deze blog door zal gaan. Iemand heeft op 7 oktober ANONIEM een reactie achtergelaten over mijn blog :


Anoniem zei


Wist je dat je vlak bij mij woont? hihihi, zeg maar niet wie ik ben..
Als je zo'n bericht achterlaat, begrijp ik niet waarom je dit anoniem doet. Wees dan zo eerlijk om je naam te
vermelden, om mij  de mogelijkheid te geven te reageren. Dan denk je bij jezelf, waarvoor doe je dit?

Puk

18 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat je wel blijft bloggen, maar ik kan me voorstellen dat dingen zo wel heel dichtbij komen :-( Ik weet niet of zo'n reactie ook echt vervelend bedoeld is, dat denk ik dan weer niet. Maar zelf zou ik ook denken: zeg je naam of houd gewoon je mond :$

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei Puk, dat zou ik spijtig vinden hoor!
    aub niet stoppen met bloggen...
    Ik begrijp je reactie wel....
    Spijtig dat er inderdaad geen naam bijstond,
    Misschien maakt hij of zij zich wel bekend als
    ze dit logje lezen.
    liefs en blijf aub doorgaan hoor....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet stoppen, hoor! Veel te leuk, jouw blog. Kan me wel voorstellen dat het even schrikken is omdat die ander blijkbaar wel weet wie jij bent, maar andersom niet. Ik hoop dat diegene zich bekend maakt en dat het iemand is die het goed met je voorheeft. Ik weet eerlijk gezegd ook niet wat ik zou doen als een bekende opeens mijn blog zou blijken te lezen. Hou je ons op de hoogte?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zou jammer zijn als je ging stoppen. Je schrijft toch geen dingen die zwaar geheim zijn toch? Of wellicht over jullie vroegere situatie?

    Jammer dat diegene die zo dapper is om op je blog een berichtje achter te laten, toch anoniem blijft. Hou je mond of zeg wie je bent. Misschien is het niet eens echt waar en zit er gewoon iemand anoniem te kwallen en kent deze je persoon je helemaal niet.

    Zou zeggen... schijt aan zulke mensen. Hou je meer van die anonieme miep of van ons... he?? ;)

    Niet weg gaan he! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nare reacties of dit soort berichten worden altijd anoniem geplaatst. Ik betwijfel of het waar is.
    Ik zou lekker blijven bloggen want je voelt je daar goed bij. Liefs...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dat zou jammer zijn als je stopt met bloggen, ik lees je blog erg graag omdat het gewoon een leuk en lekker te lezen blog is. Hopelijk maakt Anoniem zich nog kenbaar mocht dit niet zo zijn zegt dit genoeg over de persoon in kwestie.Ook ik kies voor een anoniem profiel maar zet er wel altijd mijn naam en woonland bij Gr. Cisca, Servie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He, wat een raar bericht! Kom op Anoniem, als je dit soort berichtjes plaatst, durf dan ook je naam erbij te zetten.
    Niet stoppen hoor, Puk!
    Groeten, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dan kun je nog beter geen reactie geven dan op deze manier iets anoniem schrijven.

    Het is wel zo dat je je altijd moet realiseren dat die mogelijkheid erin zit dat iemand je herkent met wat je schrijft. Zo kan iemand wel het werkelijk verhaal lezen i.p.v. via via.

    Niets van aantrekken! Gewoon doorgaan met bloggen hoor. Niet iedereen reagaeert zo moet je maar denken!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een vervelende reactie, ook ik ben al door iemand herkend. Dat heeft ze mij persoonlijk laten weten en dan voelt het goed. Als ik iemand zou herkennen dan laat ik het erbij of ik neem persoonlijk contact op.

    Maar niet stoppen met bloggen, we kunnen je niet missen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat vervelend - en ook hier zouden we het jammer vinden als je er mee stopt - dus hopelijk geraakt het snel uitgeklaard xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh alsjeblieft niet stoppen met bloggen en weet je zeker dat het bericht waar is? Er zijn van die k.t mensen die het gewoon leuk vinden om te stangen. Maar voor jou is het natuurlijk wel vervelend.

    Sterkte ermee en please.... doorgaan
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zou jammer zijn als je stopt vanwege zo'n grapjas die dan nog niet eens het fatsoen heeft om zijn/haar naam te vermelden. BAH !!
    Ik lees je blog graag en hoop dat je ermee doorgaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hm, als blogger kun je je soms inderdaad kwetsbaar voelen. Vooral als mensen anoniem reageren. Ik zou gewoon doorgaan hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Niet weggaan Ukkepuk, dan heb ik helemaal geen volgers meer. ;-)
    Ik vind je zo lief.
    Zijn wij een beetje van dezelfde leeftijd?
    Ik ben altijd heel open geweest over mijn angsten en depressies omdat ik weiger me ervoor te schamen.
    Doordat ik er open over ben zijn de mensen om mij heen het ook.
    Verleden jaar op een franse avond 2 franse vrouwen ontmoet en met hen een avond afgesproken. Mijn man zei; ga nou niet meteen vertellen over je problemen enzo maar zij stelden vragen zoals ga je vaak naar Frankrijk en zo en ik moest of de waarheid vertellen of liegen. Ik koos om te vertellen dat ik door angsten niet zo ver van huis durfde en zij zeiden; o eindelijk iemand zonder masker. Ze waren gewoon blij dat ik dat zei en zij vertelden over hun dingen.

    fijne dag en wel blijven hoor. Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Naar bericht! Kan me voorstellen dat je twijfelt door te gaan. Dat soort berichten wil je gewoon niet. Ik zou het wel jammer vinden want ik lees graag met je mee.

    Lieve groetjes,

    Spaarmoeder

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dag Puk, ik weet niet precies of dit bericht nou naar bedoeld is. Als ik jou was zou ik me er geen zorgen over maken en gewoon lekker doorgaan met bloggen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. OOk ik heb van die reacties gekregen. Er waren zelf mensen die mijn berichtjes op foxnieuws plaatsten. En mij probeerde belachelijk te maken om mijn taalfouten. En op zoek gingen naar mijn hyves. Ik heb toen besloten mijn blog dicht te gooien en een ander te openen. OOk heb ik mijn prfiel veranderd. En nu gaat het een stuk beter.En mijn hyves is nu alleen toegangelijkvoor mijn vrienden. Jammer dat er mensen zijn die zo het plezier bederven voor een ander.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. @ mevrouw Duck

    Vreselijk zoiets. Wie dat doet heeft volgens mij geen ( hoe zeg je zoiets netjes) hersens. Ik vind dit heel erg. Ze snappen niet wat ze mensen hiermee aandoen. Ik ben erg blij met mijn blog, net zoals jij blij was met jouw blog. Nu moest je besluiten om daarmee te stoppen, allen maar om een paar aso's, die menen over jouw leven te kunnen beschikken.

    Succes met je nieuwe blog.

    Groetjes Puk

    BeantwoordenVerwijderen