zondag 5 september 2010

Ik ben boos

Gisteren waren schoonzus en zwager hier. Dat was al een tijd geleden afgesproken. Op een gegeven moment ging de telefoon. Ze kwamen wat later, want mijn schoonmoeder was gisteren beroofd van haar portemonnee.Met haar pasjes erin en ook van haar dochter, voor wie ze boodschappen zou meenemen. Waar schijnlijk heeft iemand haar gevolgd en in de gaten gehouden, want er is , zowel van haar rekening als van haar dochter geld opgenomen. Ze was behoorlijk overstuur en schoonzus en zwager besloten eerst even bij haar langs te gaan. Tegenwoordig worden oudere mensen steeds vaker overvallen. Maar ze snappen totaal niet, dat ze hun slachtoffers in ellende achterlaten. Mijn schoonvader is afgelopen december overleden en ze heeft een klein inkomen. Daar moet ze alles van doen. Buiten de geestelijke klap, krijg je ook nog eens te maken met eeen financieele klap. Want je hele rekening word leeggetrokken. Ze is over de tachtig en doet nog haar eigen boodschappen. haar dochter was ziek en zij bood aan om voor haar ook wat boodschappen mee te nemen. Nu is zij ook veel geld kwijt. En je moet maar afwachten of je dat terugkrijgt. Waarschijnlijk hebben ze de pincode afgekeken.  Ik vind dit in en intriest. Dat iemand zoiets doet. Ik ben boos!!

Geniet van deze dag

Puk

8 opmerkingen:

  1. Wat erg zeg! Veel sterkte voor je schoonmoeder. Het is inderdaad schandalig dat er toch mensen zijn die dit blijkbaar normaal vinden/doen. Als je dan al zo nodig op die manier aan je geld moet komen, pak dan iemand van je eigen leeftijd/formaat/fysieke gesteldheid en niet b.v. oudere mensen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, wat **** zeg! Hoop dat ze nu niet te bang wordt om nog boodschappen te doen alleen. Arm mensje ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Och wat zielig! Hoop dat ze de klap goed kan verwerken en toch wel weer dr boodschapjes gaat doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje, wat erg. Hopelijk durft ze straks nog alleen de straat op en boodschappen te doen.
    Wat een laffe rotstreek

    BeantwoordenVerwijderen
  5. He jasses! Wat vreselijk als je dit moet overkomen, veel sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh bah. Zelf ook meegemaakt met mijn tante van 96!!! Verschrikkelijk. Ze liep zelfs in het ziekenhuis vanwege vage klachten. Bleek allemaal met die stress te maken te hebben. Arm mens. Zou oud, super gezond en dan stressklachten.
    Veel sterkte....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een rotstreek, hopelijk durft ze nu nog
    de straat op

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En terecht dat je boos bent! Je hoort inderdaad steeds vaker dat bejaarden de dupe zijn van misdrijven en vaak ook met veel geweld. Vreselijk respectloos is het.
    Heel veel sterkte voor je schoonmoeder, want wat zal ze het moeilijk hebben!

    BeantwoordenVerwijderen